CowshedAromatherapie ( Interieur /Reis en geschenkset)


Grumpy Cow Uplifting Travel Candles
4 x 38gr,  Prijs: € 24,00   
Uitgeblust? Laat je ruimte geuren met een vitaliserende geur, waar je ook bent! Ontdek nieuwe energie met de vitaliserende Grumpy Cow Uplifting Travel Candles. De Uplifting Travel Candles van Cowshed zijn verkwikkende geurkaarsen met een kruidige mix van citrusvruchten met essentiële oliën van rode mandarijn en grapefruit die je zintuigen stimuleren, terwijl Petitgrain je mind leeg maakt. Geeft je nieuwe energie!

De Grumpu Cow Uplifting Travel Candles zijn gemaakt van 100% natuurlijke wassen, GGO-vrije (Genetisch Gemanipuleerde Organismen-vrij), biologische en plantaardige gecertificeerde ingrediënten. De ingrediënten zijn afkomstig uit duurzame bronnen en zijn vrij van chemicaliën-, palm-, paraffine en petroleum was. De lont is loodvrij en gemaakt van natuurlijke vezels. Geschatte brandduur per kaars: 10 uur.

De geurkaarsen zijn mooi verpakt in een giftbox, dus ook ideaal om cadeau te geven.

Essentiële olie van Petitgrain: verkregen uit de bladeren en twijgen van de bittere sinaasappelboom, bekend om de natuurlijk ontspannende, verfrissende en verjongende werking.
Rode mandarijn essentiële olie: zoet, pittig en fris, meestal gebruikt om de bloedsomloop te verhogen in de huid te verbeteren. Ook gebruikt om stress en problemen met de spijsvertering te verlichten, en om striae te voorkomen.
Essentiële olie van grapefruit: natuurlijk opwekkend en stimulerend; verkregen uit de schil van de vrucht. Heeft een heerlijk pittig aroma dat stimulerend en zeer verfrissend is.
Bevat geen kunstmatige kleur, geen parabenen, geen sulfaten, geen petrochemicaliën. Niet getest op dieren.


Geschatte brandduur: 10 uur per kaars. Niet langer dan 2 of 3 uur per keer de geurkaars laten branden, dan is de ruimte verzadigd.


Prijs: € 24,00 - ean: 832210001054
Ook gekocht:
Bodymilk Kweepeer

Bodymilk Kweepeer

vitaliseert en verstevigt

145 ml,  Prijs:€ 18,5
Dr. Hauschka

Regeneratie Crème

Regeneratie Crème

verstevigende opbouwende dagcrème

40ml,  Prijs:€ 50,5
Dr. Hauschka

Regeneratie Bodymilk

Regeneratie Bodymilk

hydrateert en verstevigt

150ml,  Prijs:€ 32,95
Dr. Hauschka

Oogpotlood NightBlue

Oogpotlood NightBlue

1,13g,  Prijs:€ 5,95
Benecos