search
 

Lichaamsverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

Gebruik: 

herkomst: 

merk serie: 







Duindoorn Bodylotion




200ml,  € 14,99   

Als er één verrassend product is, dan is het wel Duindoorn Bodylotion. Het is namelijk zonnig, fris én verzorgend tegelijk. Wrijf je je huid in met de lotion, dan geurt deze zacht naar citrusvruchten. Tegelijkertijd verfrist hij je huid. Prettig in de zomer, als de warmte je wat te veel wordt en je aangename verkoeling zoekt.
Voor de intensieve verzorging van de huid is duindoornolie verantwoordelijk. De oranje bessen van deze struik bewaren zowel in hun pitjes als in het vruchtvlees een rijke olie. Deze heeft niet alleen een prachtige, roodkoperen kleur, maar staat ook nog eens bol van de essentiële vetzuren, vitamines en sporenelementen. Je huid neemt deze natuurlijke voedingsstoffen dankbaar op, want ze verzorgen haar intensief en geven haar vitaliteit.




Water (Aqua), Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, HippophaeRhamnoides Oil, Fragrance (Parfum)*, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Malva Silvestris(Mallow) Extract, Xanthan Gum, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Limonene*,Linalool*, Citronellol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Citral*,Farnesol*. *from natural essential oils


  • Duindoornolie uit de pitjes en het vruchtvlees van de duindoornbes verzorgt de huid met essentiële vetzuren, stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, ondersteunt de opbouw van een natuurlijk beschermlaagje, verbetert de spankracht en elasticiteit en reguleert het vet- en vochtgehalte. De olie heeft een natuurlijke beschermingfactor (carotenoïde), ontstekingsremmende en wondhelende eigenschappen, werkt bij eczeem en een droge huid en beschermt tegen vrije radicalen (pro-vitamine A en vitamine E).
  • Sesamolie uit de zongerijpte zaden van de eenjarige, een tot twee meter hoge sesamplant (Sesamum indicum) bevat een hoog gehalte aan huidverzorgende linolzuren die de opbouw van een natuurlijk beschermlaagje ondersteunen en de huid soepel en zacht maken. Bevat de natuurlijke anti-oxidanten tocoferol (vitamine E) en sesamol.
  • Tapioca zetmeel uit de zetmeelrijke wortelknollen van de tropische plant cassave (Maniok esculenta) geeft het product consistentie en zorgt voor een zijdezacht gevoel op de huid.
  • Xanthaan, een product van micro-organismen werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
  • Vetzuurglyceride, gemaakt van plantaardige oliën zoals koolzaadolie, kokosolie en palmolie en plantaardige glycerine werkt als emulgator (verbindt de vette en waterige delen).
  • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
  • Water dient ter verdunning.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder etherische olie van mandarijnen, sinaasappels en grapefruits werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.

Prijs: € 14,99 - ean: 4001638088589
Ook gekocht:
Gezichtscrème Kweepeer

Gezichtscrème Kweepeer

beschermende hydraterende verzorging

30ml, WeekAktie:
van € 29,50 voor € 23,55
Dr. Hauschka

Gezichtslotion

Gezichtslotion

voor de normale, droge en gevoelige huid

100ml, WeekAktie:
van € 28,50 voor € 22,75
Dr. Hauschka

Regeneratie Serum

Regeneratie Serum

vitaliteit en hydratatie voor de rijpere huid

30ml, WeekAktie:
van € 62,95 voor € 50,35
Dr. Hauschka

Regeneratie Dagcreme

Regeneratie Dagcreme

verstevigende opbouwende dagcrème

40ml, LenteAktie:
van € 58,50 voor € 49,65
Dr. Hauschka