search
 

Lichaamsverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

Geuren: 

Gebruik: 

herkomst: 







Body lotion lavendel-kokos




237ml,  € 14,95   

Voed en hydrateer de huid met goede ingrediënten: biologische jojoba-olie om te genezen en te kalmeren, biologische kokosolie om te hydrateren, biologische hennep en avocado-olie om de huid soepel en soepel te houden. Goed voor de meeste huidtypen, gevoelig-droog-ruw of combinatie. We gebruiken alleen organische etherische oliën voor de geur, adem diep in!



AANBEVOLEN GEBRUIK

Zacht genoeg om overal te worden gebruikt - handen, gezicht of lichaam. Onze lotions zijn zeer verzachtend, dus begin met een kleine hoeveelheid. Bewaar een fles bij uw gootsteen en breng een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan na het wassen van de handen. Gebruik meteen na de douche, voordat de huid droogt. Slechts enkele pompjes bedekken het hele lichaam en absorberen snel in de huid. Voedt en hydrateert organisch. Masseer langzaam in de huid voor diepe ontspanning, altijd in de richting van het hart. Adem diep! Gezondheid is rijkdom!


Aqua, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Ethyl Alcohol*, Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Organic Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Organic Quillaja Saponaria Extract, Organic Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil Xanthan Gum, Tocopherol
*CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS


Prijs: € 14,95 - ean: 018787261156
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Hair Colour Dark Brown

Hair Colour Dark Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Zeep Marseille olijf

Zeep Marseille olijf

100g, Prijs:€ 2,95
Douce Nature

Sensitive & Repair tandpasta

Sensitive & Repair tandpasta

met bio kamille en natriumfluoride

75ml, Prijs:€ 4,99
Lavera