search
 

Merken: 

Zelfzorg: 

Uitvoering: 

herkomst: 

Vitamine: Vitamine D-25

Ondersteunt het immuunsysteem
120tab,  € 18,95   

Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. De voorziening van vitamine D vanuit de voeding en zonlicht is voor verschillende bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende. Aan de ene kant door onvoldoende inname of blootstelling aan zonlicht aan de andere kant doordat de behoefte aan vitamine D in veel situaties verhoogd is, zoals bij kinderen tot 4 jaar, zwangeren, ouderen, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huidbedekkende kleding dragen. D-25 is een klein en gemakkelijk in te nemen tabletje. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen extra vitamine D veilig innemen tot 50 mcg per dag, iedereen boven de 10 jaar (ook zwangeren) tot 100 mcg per dag. D-25 is goed te combineren met elke multi.

Eén tablet bevat:
 
 
vitamine D3 (cholecalciferol) (1000ie) 25 mcg


Bevat geen gluten, lactose, soja-eiwit, gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.de aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.


vulstof (maltodextrine, microkristallijne cellulose), cholecalciferol, antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat).


Prijs: € 18,95 - ean: 8714439517818
Ook gekocht:
Handzeep Sensitief

Handzeep Sensitief

navulfles, zonder pompje

1ltr, Prijs:€ 13,54
Sonett

Inlegkruisjes ultra dun

Inlegkruisjes ultra dun

22st, Prijs:€ 3,69
Natracare

Maandverband regular met vleugels

Maandverband regular met vleugels

Ultra pads

14st, Prijs:€ 3,69
Natracare

Multi 4 all

Multi 4 all

Complete multi met kruiden en enzymen

180tab, Voordeel:
van € 70,95 voor € 62,35
Orthica