search
 

Ohm CollectionLichaamsverzorging ( Deodorant)


No Sweat Deodorant Lavendel


60gr,  Prijs: € 12,00   

De Lavendel Deodorant bevat een combinatie van de Lavendel (Lavendula angustifolia) en de prachtige organische Lavandin (Lavandula hybrida) uit de koele bergen toppen van de Alpen en maakt zo een harmonisch evenwicht tussen de ontspannende eigenschappen van lavendel en de zoete, frisse bloemige noten van de lavandin.

De Lavendel deodorant bestaat uit: Sodium Bicarbonate, Lavandula Hybrida Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*. *Gecertificeerd biologische ingrediënten.

De No Sweat deodorant Lavendel is 100% natuurlijk en bestaat uit ingredienten met elk hun eigen geur en zijn van de hoogste kwaliteit, biologisch of wildcrafted.Breng een beetje poeder aan op de vingers en wrijf zachtjes onder de oksels bijvoorbeeld net na het douchen als de huid nog een beetje vochtig is. Zo nodig gedurende de dag een keer herhalen.
Niet gebruiken na het scheren.
Vermijd vocht in de verpakking.
The Ohm Collection Deodorant wordt geleverd in een decoratief busje met fijne en grove strooiopeningen, zodat u de poeder makkelijk kunt doseren.


Prijs: € 12,00 - ean: 8718868178114
Ook gekocht:
Aqua Orientalis - Tishka EdT

Aqua Orientalis - Tishka EdT,60ml

natuurparfum
Prijs: € 68,00
Florascent

Biotin Repair Shampoo

Biotin Repair Shampoo,325ml

NIEUW bij fijn haar
Prijs: € 15,95
Aubrey - BDIH

Deodorant Ceder

Deodorant Ceder,120gr


Prijs: € 22,00
Ohm Collection

Deodorant Kokos

Deodorant Kokos,120gr


Prijs: € 22,00
Ohm Collection