search
 

HolisanDiversen ( Droog haar /Intensieve verzorging haar /luizen /Shampoo)


Neem supreme haarolie (ook voor kinderen)
200ml,  Prijs: € 12,15   

Al duizenden jaren heeft ieder gezin in India een flesje Neemolie in de medicijnkast staan. En dat is niet zo vreemd wanneer je de therapeutische toepassingen van de olie, vooral op het gebied van huid en haar, kent.

Neem Haarolie is een zuiver natuurproduct. Het bevat dus geen kunstmatige kleurstoffen, chemische conserveringsmiddelen of petrochemische bestanddelen. Voor de beste resultaten kan Neem Haarolie worden gecombineerd met Neem Supreme Shampoo Tulsi.

Neem Haarolie is bereid uit de Neemboom (Azadirachta indica). Neem is één van de belangrijkste zuiverende plantaardige stoffen in de Ayurvedische gezondheidsleer. Regelmatig gebruik bevordert de hygiëne van de hoofdhuid.

Neemolie kan zowel preventief als in acute situaties worden ingezet. Kan als antiluizen middel worden gebruikt. Neemolie is een natuurlijk product. Dit in tegenstelling tot veel andere producten die hun werkzaamheid meestal aan chemische ingrediënten danken.Algemene gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar. Licht inmasseren en goed doorkammen. 24 uur laten inwerken. Indien nodig nog twee achtereenvolgende dagen herhalen. Voor de beste resultaten kan het nodig zijn dat ook het haar van de andere gezinsleden met neemolie verzorgd wordt.


Prijs: € 12,15 - ean: 8714226013479
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème,50ml

Verzorgende gezichtsreinigingscrème
Prijs: € 15,50
Dr. Hauschka

Happy Aging gezichtscreme

Happy Aging gezichtscreme,50ml

vitaminerijke dagverzorging voor de rijpere huid.
Prijs: € 25,75
Martina Gebhardt - BDIH

Pure care coverstick 02 sand

Pure care coverstick 02 sand,2gr

camoufleert puistjes en onzuiverheden
Prijs: € 14,95
Dr. Hauschka

Family Repair Shampoo Bio-Ginkgo&Olive

Family Repair Shampoo Bio-Ginkgo&Olive,950ml


Prijs: € 16,30  € 14,25
Sante - BDIH