search
 







Neem supreme haarolie (ook voor kinderen)




200ml,  € 12,15   

Al duizenden jaren heeft ieder gezin in India een flesje Neemolie in de medicijnkast staan. En dat is niet zo vreemd wanneer je de therapeutische toepassingen van de olie, vooral op het gebied van huid en haar, kent.

Neem Haarolie is een zuiver natuurproduct. Het bevat dus geen kunstmatige kleurstoffen, chemische conserveringsmiddelen of petrochemische bestanddelen. Voor de beste resultaten kan Neem Haarolie worden gecombineerd met Neem Supreme Shampoo Tulsi.

Neem Haarolie is bereid uit de Neemboom (Azadirachta indica). Neem is één van de belangrijkste zuiverende plantaardige stoffen in de Ayurvedische gezondheidsleer. Regelmatig gebruik bevordert de hygiëne van de hoofdhuid.

Neemolie kan zowel preventief als in acute situaties worden ingezet. Kan als antiluizen middel worden gebruikt. Neemolie is een natuurlijk product. Dit in tegenstelling tot veel andere producten die hun werkzaamheid meestal aan chemische ingrediënten danken.



Algemene gebruiksaanwijzing: Aanbrengen op nat haar. Licht inmasseren en goed doorkammen. 24 uur laten inwerken. Indien nodig nog twee achtereenvolgende dagen herhalen. Voor de beste resultaten kan het nodig zijn dat ook het haar van de andere gezinsleden met neemolie verzorgd wordt.


Prijs: € 12,15 - ean: 8714226013479
Ook gekocht:
Gezichtsreinigingscrème

Gezichtsreinigingscrème

Verzorgende gezichtsreinigingscrème

50ml, LenteAktie:
van € 19,50 voor € 16,55
Dr. Hauschka

Happy Aging gezichtscreme

Happy Aging gezichtscreme

vitaminerijke dagverzorging voor de rijpere huid.

50ml, Prijs:€ 29,5
Martina Gebhardt

Baobab Voetspray

Baobab Voetspray

100ml, Prijs:€ 13,9
Martina Gebhardt

Nacht Serum

Nacht Serum

20ml, Prijs:€ 33
Dr. Hauschka