search
 

Haarverzorging: 

Merken: 

Uitvoering: 

Kleur: 

Gebruik: 

herkomst: 







Natuurlijke Haarkleur Sunrise

Zonne-blond




100gr,  € 11,90   

Een vleugje zomer in je haar - khadi Natural Hair Colour Sunrise kleurt je haar in een sterke en warme blonde kleur. Het resultaat hangt af van je oorspronkelijke haarkleur: op licht haar krijg je een glanzend zomerblonde honingkleur. Donker haar krijgt een gouden tot zacht rood-gouden tint en een mooie glans. Khadi Sunrise bedekt ook je grijze haar. Houdt er rekening mee dat Khadi-Sunrise uw haar niet lichter van kleur maakt.

Khadi Sunrise is 100% natuurlijk, veganistisch en bevat geen synthetische ingrediënten. De natuurlijke pigmenten bedekken elke haarlok met een beschermende kleur glazuur. Je haar voelt gezond en volumineus aan. Gebruik Khadi Natural Hair Color voor kracht, volume en een natuurlijke glans.

Khadi Natural Hair Colour Sunrise bevat de volgende ingrediënten:

Senna / Cassia: Ook wel kleurloze henna genoemd is afgeleid van de plant Cassia Obovata of Senna Italica. De bladeren voeden en repareren het haar. Ze geven ook vocht, volume en glans.

Lawsonia Inermis is meer bekend onder de naam Henna. Het geeft het haar een sprankelende glans en natuurlijke kleur. De intense kleurpigmenten van de stengels en bladeren van de henna-plant bedekken elke haar, als een voedend glazuur. Het versterkt en voedt ook het haar en de hoofdhuid. Henna wordt over de hele wereld gebruikt om haar op de meest natuurlijke manier te kleuren.



Reinig eerst je haar met een siliconenvrije shampoo zoals b.v. Khadi nutgrass shampoo.

Mix dan het poeder van de Khadi Natural Hair Color met 50 graden heet water tot een zachte en romige consistentie. Gelijkmatig in je haar aanbrengen met een kwast: haarstreng op haarstreng - helemaal tot aan de punten.  Je kunt de natuurlijke haarkleur ook zonder een borstel aanbrengen, gewoon door je handen te gebruiken. Zorg ervoor dat u de kleur gelijkmatig door het haar verspreidt en goed kneedt.

Laat nu de natuurlijke haarkleur tussen de 30 en 60 minuten inwerken. Om een verfijnde honingtint te bereiken, is maximaal 30 minuten voldoende. Voor een warme, sterke kleur zomerblond hebt u een inwerktijd van 60 minuten of meer nodig.

Spoel de kleur vervolgens af met warm water. Gebruik gedurende 24 tot 48 uur geen shampoo. Gedurende deze tijd ontvouwt de kleur zijn intensiteit.

Om de nieuwe kleurpigmenten in je haar te brengen, kun je een Khadi-haarolie gebruiken voor de eerste haarspoeling na het kleuren. Laat de olie minstens 20 minuten intrekken (hoe langer, hoe beter) en was vervolgens uw haar met een natuurlijke shampoo. Hierdoor blijft de Khadi-kleur langer mooi.

Opmerking: Elk haar is anders - daarom kunnen de resultaten variëren. We raden je aan om de Khadi-Sunrise op een niet-zichtbare haarlok te testen. Houd er rekening mee dat Khadi-Sunrise geen verhelderend effect op uw haar heeft.


Cassia Italica Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder


Prijs: € 11,90 - ean: 4260378049797
Ook gekocht:
Limette Styling Mousse

Limette Styling Mousse

volume en glans

150ml, Prijs:€ 14,9
Farfalla

Basis Sensitive "All Round" Creme

Basis Sensitive "All Round" Creme

in een blikje

150ml, Voordeel:
van € 8,99 voor € 7,85
Lavera

Neutral Henna (Senna/Cassia)

Neutral Henna (Senna/Cassia)

verzorgende haarbehandeling

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

Neem supreme shampoo

Neem supreme shampoo

200ml, Prijs:€ 9,25
Holisan