search
 

Haarverzorging: 

Merken: Deep shine skikakai Hair mask


50gr,  € 9,95   

Een glamoureuze bodyguard tegen gespleten haarpunten: een glanzend en beschermend haarmasker.

Het khadi Ayurvedische Haarmasker Deep Shine Shikakai is pure verzorging. Op een traditionele Ayurvedische en natuurlijke manier geeft het je haar glans en beschermt het het tegen gespleten haarpunten en uitdroging. Khadi haarmaskers zijn het Ayurvedische antwoord op solide haarverzorging: natuurlijk, sterk geconcentreerd en effectief.

Het geheim van het intens voedende Deep Shine Shikakai-haarmasker is gebaseerd op het khadi Trinity-effect: 1. De individuele werkzaamheid van met de hand geplukte Indiase geneeskrachtige kruiden worden gecombineerd tot een geheel en hun kracht wordt vergroot. 2. De haarmaskers zijn samengesteld volgens traditionele Ayurvedische recepten. 3. In een traditioneel fabricageproces worden ze zo zacht en poederig gemalen - fijner kan niet.

100% puurste Shikakai: je voelt hoe je haar wordt verzorgd en beschermd terwijl je het sterk geconcentreerde masker aanbrengt.

De Shikakai-peulen zijn afkomstig van de acaciaplant Acacia Concinna en worden in de Ayurveda als een superfood beschouwd. Shikakai betekent in het Hindi "fruit voor het haar" en staat voor intensieve vochtindringing, glans en natuurlijke soepelheid. Ons khadi Deep Shine Shikakai haarmasker draagt ??de pure kracht van de Shikakai, voorkomt dat je haar uitdroogt en beschermt zo effectief en duurzaam tegen gespleten punten. Als bonus heeft het een antiseptisch effect op de hoofdhuid en stimuleert het ook de haargroei.

Het khadi Deep Shine Shikakai haarmasker maakt deel uit van de “Shining” productserie - in een set vullen ze elkaar aan om een ??droomteam te vormen voor vocht, soepelheid, volheid en glans bij uitstek.

Verwen je haar met het masker als kuur tussendoor. Als je al regelmatig natuurlijke cosmetica gebruikt, zijn ze ook een voedzaam alternatief voor het diepreinigende Deep Charcoal Cleanse haarmasker. Je kunt het Deep Shine Shikakai haarmasker direct voor het kleuren gebruiken met khadi kruidenhaarkleuren. Door de herstellende werking kunnen de kleurpigmenten gelijkmatig om het haar worden gelegd - voor een glanzend, langdurig en intens kleurresultaat.Het khadi Ayurvedische Haarmasker Deep Shine Shikakai is pure verzorging. Op traditionele Ayurvedische en natuurlijke wijze geeft het uw haar glans en beschermt het tegen gespleten haarpunten. Voel hoe de aangenaam delicate consistentie van het fijngemalen masker zijn glanzende wonder oproept. Klaar om te stralen ?!

Dit is hoe het khadi Deep Shine Shikakai haarmasker zijn speciale effect ontvouwt:

Doe een hoeveelheid die overeenkomt met je haarlengte in een kom en roer het delicate poeder met warm water tot het een fijne textuur heeft. Eén sachet is ongeveer één keer aanbrengen voor halflang haar.

Was je haar en breng het verzorgingsmasker aan op je handdoekdroog haar - gewoon met je handen.

Vervolgens wikkel je er een warme donkere handdoek omheen en laat je het Deep Shine Shikakai haarmasker 10 tot 30 minuten inwerken - afhankelijk van de gewenste verzorgingsintensiteit. Nu begint de magie!

Spoel het Deep Shine Shikakai haarmasker grondig uit met lauw water. Afgewerkt.

Veiligheidsadvies: Alleen aanbrengen op intacte huid en direct oogcontact vermijden. Het poederstof is superfijn - adem het alsjeblieft niet in

Verwen je haar met het masker als kuur tussendoor. Als je al regelmatig natuurlijke cosmetica gebruikt, zijn ze ook een voedzaam alternatief voor het diepreinigende Deep Charcoal Cleanse haarmasker. U kunt het Deep Shine Shikakai haarmasker direct voor het kleuren gebruiken met khadi kruidenhaarkleuren. Door de herstellende werking kunnen de kleurpigmenten gelijkmatig om het haar worden gelegd - voor een glanzend, langdurig en intens kleurresultaat.

Haarverzorging in Ayurveda: Wat in onze westerse cultuur als een dagelijkse noodzaak wordt gezien, vervult een hoger doel in de Ayurvedische filosofie. Haarverzorging is een holistische ceremonie waarbij de aura en het fysieke lichaam niet alleen worden gereinigd, maar ook worden bevrijd van externe energieën. Met name de poedervorm wordt gezien als de meest originele en natuurlijke vorm van verzorging. Op basis van het khadi Trinity effect breng je lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie.


Acacia Concinna Fruit Powder*.

*from organic agriculture | 100 % organic of total


Prijs: € 9,95 - ean: 4260378042316
Ook gekocht:
Intensieve kuur / Haarmasker

Intensieve kuur / Haarmasker

125ml, Prijs:€ 17,99
Annemarie Borlind

Grace Gentle Cream Cleanser

Grace Gentle Cream Cleanser

120ml, Prijs:€ 34
Antipodes

Grapeseed Butter Cleanser

Grapeseed Butter Cleanser

75ml, Prijs:€ 41
Antipodes

ABSOLUTE SPIRULINA POEDER

ABSOLUTE SPIRULINA POEDER

125gr, Prijs:€ 8,95
Mattisson