search
 

Gezichtsverzorging: 

Merken: 

lichaamsdeel: 







Skin Perfector Bio-Gel

met Aloe, Rose & Duindoorn


50ml,  € 27,95   

Skin Perfector Bio-Gel | with Aloe, Rose & Sea Buckthorn

Skin Perfector Bio Gel met aloë, roos & duindoorn voor littekens, striae en een rode huid. Skin Perfector Bio-Gel combineert de beste biologische Aloë Vera met pure rozenolie en duindoorn in een huid herstelde en helende formule. Rijk aan essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die de elasticiteit van de huid helpen verhogen, de genezing van littekens bevorderen en zichtbaar de textuur van de huid verbeteren.

Aloë Vera: Koelt en kalmeert de huid. Verbetert hydratatie, vermindert irritatie en roodheid. Rozenolie: stimuleert de celregeneratie, kalmeert roodheid en verbetert de kleur. Duindoorn: rijk aan antioxidanten die het genezingsproces van de huid versnellen.

 

Handgemaakt met liefde| Voor alle huidtypes, striae, littekens en roodheid | Veilig in gebruik tijdens zwangerschap| Voor vrouwen en mannen| Aanbevolen voor de leeftijd vanaf 16 jaar.

 

Milieuvriendelijke verpakking

Glazen fles

FSC-gecertificeerde buitendoos

Hoe onze verpakkingen te recyclen: glazen flessen en FSC-gecertificeerde buitendozen zijn 100% recyclebaar. Pompen en doppen zijn niet recyclebaar (vanwege gemengde materialen) en moeten apart worden weggegooid.



Gebruik: Bio Gel Skin Perfector voor gezicht en lichaam. Gebruik 's-ochtends en 's-avonds. Gebruik je vingers om zachtjes een dunne laag gel in je huid te masseren. Neem voor de beste resultaten de tijd om de gel volledig te laten absorberen. Test het op een klein stukje huid voor gebruik, ga niet verder als er irritaties optreden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Kan gebruikt worden vanaf de leeftijd vanaf 3 jaar.

Wellness tip: Geniet van het heerlijke natuurlijke aroma voordat je het in de huid masseert. Het zoete aroma verzacht het hart en geeft een gevoel van innerlijke rust.


Prijs: € 27,95 - ean: 5060276388924
Ook gekocht:
Ester C 1000mg +

Ester C 1000mg +

90tab, Voordeel:
van € 34,95 voor € 30,75
Vitals

Oogpotlood Olijfgroen

Oogpotlood Olijfgroen

1,13g, Prijs:€ 3,49
Benecos

Roller ball mind clear

Roller ball mind clear

10ml, Prijs:€ 12,95
Tisserand

Complete Care tandpasta Mint

Complete Care tandpasta Mint

met bio munt en natriumfluoride

75ml, Voordeel:
van € 4,99 voor € 4,35
Lavera