search
 

WeledaBaby en kind ( In bad /Melk/cremebad)


Calendula Cremebad

mild bad ter verzorging en reiniging
200ml,  Prijs: € 12,49   

Calendula Crèmebad is roomwit van kleur en ruikt zacht-fris. Het is bedoeld om je baby's tere huidje mild te reinigen en zacht te verzorgen. Voor dit doel bevat Calendula Crèmebad een hoog gehalte aan waardevolle plantaardige oliën die de uitdrogende werking van water tegengaan en je baby's huidje soepel houden. Het Crèmebad is tevens geschikt voor volwassenen met een gevoelige huid.    

Werking:
De amandel- en sesamolie in het Calendula Crèmebad voorzien de huid tijdens het baden van een olieachtig laagje dat je voelt wanneer je je kind uit bad tilt. Dit laagje vormt een natuurlijke bescherming, zodat je je baby zelfs iedere dag in bad zou kunnen doen of onder de douche zonder dat zijn huidje uit balans raakt. Aan Calendula Crèmebad is bovendien een extract van Calendula toegevoegd dat de gevoelige huid zuivert en verzacht. Een compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder lavendel- en sinaasappelolie, geven de romige badmelk zijn zacht-frisse geur.  

Voor wie speciaal:
Voor je baby als hij wel elke dag in bad of onder de douche wil, zonder het gevaar dat zijn huidje uitdroogt; ook voor volwassenen met een gevoelige huid die dagelijks willen baden.  Voeg vlak voor het bad is volgelopen een scheutje Calendula Crèmebad in het badwater - zorg voor een watertemperatuur van 37 graden - en verdeel het met je hand goed door het water. Onder de douche kun je een scheutje Crèmebad op een nat washandje doen en hiermee de huid van je kindje reinigen.  

Tip:
Doe je baby als hij nog heel jong is niet langer dan vijf minuten in bad, want hij wordt er best moe van. Voor kwetsbare kindjes is een zitbadje beter dan een ligbad. Hierin voelt hij zich meer geborgen.  


Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Alcohol, Glycerin, Glyceryl Oleate, Calendula Officinalis Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Sodium Beeswax, Xanthan Gum.


  • Calendula-extract zuivert en verzacht de babyhuid.
  • Sesamolie verwarmt en maakt de huid soepel.
  • Amandelolie beschermt de tere huid voor invloeden van buitenaf maakt haar zacht.
  • Xanthaan, een product van micro-organismen werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.
  • Water dient ter verdunning en werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten
  • Verzeepte bijenwas is een emulgator (verbindt de vette en waterige delen) en wordt verkregen door bijenwas te behandelen met het loog natriumhydroxide.
  • Glycerine, gemaakt van plantaardige oliën werkt consistentiegevend, maakt de substantie glad en regelt daarnaast de opname en afgifte van water in de huid.
  • Vetzuurglyceride, gemaakt van plantaardige oliën zoals koolzaadolie, kokosolie en palmolie en plantaardige glycerine werkt als emulgator (verbindt de vette en waterige delen).
  • Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder etherische olie van onder andere lavendel, kamille en sinaasappel werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.

Prijs: € 12,49 - ean: 4001638096591
Ook gekocht:
Calendula Welterustenbad

Calendula Welterustenbad,200ml

therapeutisch bad voor onrustige kinderen
Prijs: € 12,49
Weleda

Calendula Baby Verzorgende Olie

Calendula Baby Verzorgende Olie,200ml


Prijs: € 12,49
Weleda

Calendula Billenbalsem

Calendula Billenbalsem,75ml

bij luieruitslag en huidirritatie
Prijs: € 8,49
Weleda

Calendula Shampoo Douchecrème

Calendula Shampoo Douchecrème,200ml


Prijs: € 7,99
Weleda