search
 

WeledaBaby en kind ( Babybillen /BabyCare)


Calendula Billenbalsem

bij luieruitslag en huidirritatie
75ml,  Prijs: € 7,99  € 7,15   

Als de babyhuid geïrriteerd, ontstoken of zelfs kapot is, brengt Calendula Billenbalsem verlichting en genezing. De balsem kan in geval van luieruitslag het best bij elke luierverschoning worden gebruikt. Na het verwijderen van de luier en het schoonmaken van de billetjes, de balsem in een dikke laag op de babyhuid smeren. Daarbij vooral de huidplooien niet vergeten, want daar gaat makkelijk vocht in zitten.
Wolwas, bijenwas en met name zink vormen een natuurlijke, afschermende laag tussen de tere babyhuid en het bijtende vocht. Als de balsem is aangebracht, kunnen Calendula- en kamille-extracten hun genezende werk doen. Calendula werkt helend, kamille remt ontstekingen en kalmeert de huid. Al bij de volgende luierverschoning zijn de eerste resultaten te zien! Is de huid weer genezen en rustig, dan kan weer worden overgegaan op Calendula Bodycrème voor de dagelijkse verzorging.
Active Ingredients: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Inactive Ingredients: Marigold Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract Extract, Hydrolyzed Beeswax, Lanolin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil Oil, Litsea Cubeba Oil, Orange Oil, Petitgrain oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf oil, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Oil oil, Water, Ylang ylang oil


  • Calendula-extract zuivert en geneest de babyhuid.
  • Kamille-extract verzacht en kalmeert de geïrriteerde huid.
  • Zinkoxide beschermt de gevoelige huid tegen bijtend vocht (zure ontlasting).
  • Pindaolie (zodanig geraffineerd dat geen allergene eiwitten meer aanwezig zijn) voedt en verzorgt de huid.
  • Bijenwas beschermt de tere babyhuid zonder de huid af te sluiten, geeft het product consistentie en heeft emulgerende eigenschappen (verbindt vette en waterige delen van het product).
  • Wolwas (lanoline) beschermt de gevoelige huid intensief.
  • Leemaarde (hectorite) werkt reinigend en ontvettend en geeft het product consistentie.
  • Water dient ter verdunning.
  • Vetzuurglyceride, gemaakt van plantaardige oliën zoals koolzaadolie, kokosolie en palmolie en plantaardige glycerine werkt als emulgator (verbindt de vette en waterige delen).
  • Compositie van natuurlijke etherische oliën, waaronder etherische olie van onder andere lavendel, salvia en ylang-ylang werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.

Prijs: € 7,15 - ean: 4001638088138
Ook gekocht:
Calendula Cremebad

Calendula Cremebad,200ml

mild bad ter verzorging en reiniging
Prijs: € 11,99  € 10,75
Weleda

Calendula Baby Verzorgende Olie

Calendula Baby Verzorgende Olie,200ml


Prijs: € 11,99  € 10,75
Weleda

Calendula Shampoo Douchecrème

Calendula Shampoo Douchecrème,200ml


Prijs: € 7,99  € 7,15
Weleda

Calendula Weer en Windbalsem

Calendula Weer en Windbalsem,30ml


Prijs: € 6,99  € 6,25
Weleda