search
 

WeledaBaby en kind ( Babybillen /Body olie /BabyCare)


Calendula Baby Verzorgende Olie


200ml,  Prijs: € 12,49   

Calendula Iedere Dag Olie is een ongeparfumeerde en intensief verzorgende olie, die speciaal is afgestemd op de heel prille huid van je baby.    

Deze olie trekt snel in en is uitermate geschikt als dagelijkse warmteomhulling. Ook als massageolie bewijst hij zijn kwaliteiten na het bad en voor het naar bed gaan. Calendula Iedere Dag Olie is daarnaast te gebruiken om de babybilletjes te reinigen. Het huidje van je baby blijft zacht en soepel en wordt beschermd tegen uitdrogen. Geschikt vanaf dag een.

Werking:
Calendula Iedere Dag Olie is gemaakt van zongerijpt sesamzaad waaraan extracten van Calendula zijn toegevoegd. Hierdoor heeft de olie een verwarmende, ontspannende en zuiverende werking.  

Voor wie speciaal:
Voor de dagelijkse verzorging van je baby's huidje vanaf zijn geboorte.  Na het baden van je baby kun je zijn huidje droogdeppen en daarna inwrijven met Calendula Iedere Dag Olie. Als je kindje dat prettig vindt, kun je hem ook masseren met deze olie, dit werkt ontspannend en rustgevend. De massagebewegingen laten je kind de grenzen van zijn lichaam ervaren. Bij het verwisselen van de luier, kun je wat Calendula Iedere Dag Olie op een vochtige tissue of een wattenschijfje doen en hiermee de billetjes schoon wrijven. Als je je kindje in bad doet of onder de douche, kun je met Calendula Iedere Dag Olie zijn huidje inwrijven en zo reinigen.

Tip:
Als je baby last van zijn buikje heeft, kun je Iedere Dag Olie zachtjes een paar minuten over zijn buikje wrijven (met de klok mee). De extra warmte van de olie en de ritmische beweging helpen de darmen weer in hun eigenlijke ritme te komen.  


Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract.


  • Calendula-extract zuivert de babyhuid.
  • Sesamolie verwarmt intensief en maakt de huid soepel.

Prijs: € 12,49 - ean: 4001638096560
Ook gekocht:
Kindertandpasta

Kindertandpasta,50ml

speciaal voor melktanden
Prijs: € 4,99
Weleda

Calendula Cremebad

Calendula Cremebad,200ml

mild bad ter verzorging en reiniging
Prijs: € 12,49
Weleda

Calendula Billenbalsem

Calendula Billenbalsem,75ml

bij luieruitslag en huidirritatie
Prijs: € 8,49
Weleda

Calendula Shampoo Douchecrème

Calendula Shampoo Douchecrème,200ml


Prijs: € 7,99
Weleda