Merk(en):


Select Categorie :


Iets specifieker:


Acties:


Producten:

Bioturm

BIOTURM heeft traditionele kennis van de helende krachten van de natuur, wetenschappelijk onderzocht en aangetoond dat 'lacto-intensieve' bestanddelen in traditionele middelen wel degelijk een voorname rol spelen op stofwisselingsprocessen van de huid.
Het speciale kenmerk van BIOTURM-producten is de combinatie van lacto-intensieve werkstoffen, gecombineerd met hoogwaardige plantaardige oliën en plantenextracten.
Het lacto-intensieve actieve complex bevat biologische componenten die ook op de huid worden aangetroffen. Als basis van bijna alle natuurlijke cosmetische producten van BIOTURM veroorzaakt het een normalisatie van de huidflora en de zuurbeschermingsmantel door de aanwezige ingrediënten. Het natuurlijke melkzuur, essentiële aminozuren, sporenelementen... Deze worden goed door de huid opgenomen en normaliseren het vochtgehalte. Hoogwaardige plantaardige oliën en sterk geconcentreerde plantenextracten geven een droge, zeer droge en problematische huid wat ze nodig hebben om gezond te worden en gezond te blijven.
Sorteer op:
items per pagina

Olie-Weibad Lavendel
Olie-Weibad Lavendel
30ml,  Prijs: € 2,95
Bioturm