search
 

Haarverzorging: 

Merken: 

Gebruik: 







Deep charcoal cleanse Hair mask

Detox


50gr,  € 9,95   

Detox voor je haar: diepreinigend haar en hoofdhuidmasker met Amla geactiveerde houtskool ter voorbereiding op khadi kruidenhaarkleuren en als een intensieve reiniging tussendoor.

Het khadi Deep Charcoal Cleanse Ayurvedic Hair Mask verwijdert effectief en voorzichtig siliconen- en stylingresten van haar en hoofdhuid - op een traditionele Ayurvedische en natuurlijke manier. Het onthult de werkelijke toestand van uw haar, die conventionele producten vaak verbergen. Het hoogtepunt: de actieve kool van Amla - een absolute nieuwigheid op de markt, die al duizenden jaren een geheim ingrediënt is in de Ayurveda.

Het geheim van poriëndiepe reiniging is gebaseerd op het khadi Trinity-effect: 1. De individuele werkzaamheid van met de hand geplukte Indiase geneeskrachtige kruiden worden gecombineerd tot een geheel en hun kracht wordt vergroot. 2. De khadi haarmaskers zijn samengesteld volgens oude Ayurvedische recepten. 3. In een traditioneel fabricageproces worden ze zo zacht en poederig gemalen - fijner kan niet.

Zelfs als u het hooggeconcentreerde masker aanbrengt, voelt u hoe uw hoofdhuid en haren worden bevrijd en weer kunnen ademen.

In Ayurveda is Amla geactiveerde houtskool een echt wondermiddel voor een mooie en gezonde huid. "Normale" actieve kool kan b.v. B. gemaakt van hout, bruin of steenkool en zelfs plastic. Bij Khadi gebruiken we echter iets heel speciaals als bron voor onze actieve kool: de supervrucht Amla - het bevat een extra portie vitamine C en antioxidanten. Voor ons Deep Charcoal Cleanse-haarmasker gebruiken we de actieve kool van de zeer krachtige amla-bes en combineren zo de volledige effectiviteit van de bes met het verhelderende absorptievermogen van actieve kool. De reden voor het diep reinigende effect is het sterk absorberende vermogen van de koolstofmoleculen. Overtollig talg en onzuiverheden worden aangetrokken als door een magneet, gebonden en weggespoeld wanneer ze worden uitgewassen. En: het absorberende oppervlak, en dus de aantrekkingskracht, neemt toe met de fijnheid van het actieve koolpoeder van Amla - iedereen die khadi-producten kent, weet dat we veel waarde hechten aan zuiverheid en fijnheid.

De Indiase zeepnoot Reetha vormt een mild schuim dat even zacht en natuurlijk reinigt en voedt. De saponine in de vruchtenschil zorgt voor een ontspannen reiniging, zelfs als de hoofdhuid geïrriteerd is.

Deep Charcoal Cleanse: De eerste stap in het khadi 3-stappenritueel

Wil je je haar natuurlijk verven? Dan raden we je aan om onze khadi kruidenhaarverf te gebruiken in een 3-stappen ritueel. Stap 1 is de voorbereiding met de khadi Ayurvedic Hair Mask Deep Charcoal Cleanse. Silkone en conventionele stylingproducten wikkelen zich als een plastic folie om uw haar en voorkomen dat de natuurlijke haarkleur blijft plakken - de kleurpigmenten zouden er gewoon "afglijden"! Het diep reinigende Deep Charcoal Cleanse haarmasker bevrijdt haar en hoofdhuid uit de "plastic zak". Dan kunnen de kleurpigmenten zich optimaal om je haarschacht wikkelen - voor een glanzend, langdurig en intens kleurresultaat.

U wilt misschien niet verven, maar toch overschakelen naar natuurlijke haarverzorging? Zelfs dan is de Khadi Ayurvedic Hair Mask Deep Charcoal Cleanse uw ideale voorbereiding om uw haar en hoofdhuid te bevrijden van eerdere producten.



 De khadi Ayurvedic Hair Mask Deep Charcoal Cleanse reinigt haar en hoofdhuid tot in de poriën en herstelt de toestand die conventionele producten vaak alleen "maken". Voel hoe de aangenaam delicate consistentie van het fijn gepoederde masker zijn verhelderende wonder oproept. Siliconen- en stylingresten worden gebonden en weggespoeld. Detox voor je haar!

Ervaar het masker als onderdeel van het 3-stappenritueel om je voor te bereiden op natuurlijke haarkleuring met khadi kruidenhaarkleur of gewoon voor een diepreinigende haarverzorging tussendoor.

Dit is hoe het khadi Deep Charcoal Cleanse haarmasker zijn speciale effect ontvouwt:

Doe een hoeveelheid die overeenkomt met je haarlengte in een kom en roer het delicate poeder met warm water tot het een fijne textuur heeft. Eén sachet is ongeveer één keer aanbrengen voor halflang haar.

Bevochtig je haar en breng het masker aan op je hoofdhuid en over de hele lengte van je haar om het te verduidelijken. Je kunt z. B. gebruik de khadi-applicatieborstel of masseer het haarmasker met je handen. Je houdt ervan om afscheid te nemen en te beginnen bij de haarlijn voordat je doorgaat naar de lengtes om echt elke plek te krijgen.

Als alles bedekt is, leg je een handdoek over je schouders - voor het geval dat - en laat je het Deep Charcoal Cleanse haarmasker 30 minuten in de lucht. Nu begint de magie.

Spoel het Deep Charcoal Cleanse haarmasker grondig uit met lauw water. Afgewerkt.

U bent nu klaar voor uw khadi-kleurtoepassing.

Veiligheidsadvies: Alleen aanbrengen op intacte huid en direct oogcontact vermijden. Het poederstof is superfijn - adem het alsjeblieft niet in.

Trouwens: misschien merk je dat het masker een diepdonkere kleur aanneemt als je het mengt? Maak je geen zorgen - het masker geeft op geen enkele manier vlekken! Integendeel: de donkere kleur komt van de actieve kool van Amla die we gebruiken. Actieve kool is de belichaming van krachtige en tegelijkertijd zachte reiniging - niet kleuren.

Haarreiniging in de Ayurveda: Wat in onze westerse cultuur als een dagelijkse noodzaak wordt gezien, vervult een hoger doel in de Ayurvedische filosofie. Haarreiniging is een holistische ceremonie waarbij de aura en het fysieke lichaam niet alleen worden gereinigd, maar ook worden bevrijd van externe energieën. Met name de poedervorm wordt gezien als de meest originele en natuurlijke vorm van reiniging. Op basis van het khadi Trinity effect breng je lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie.


Sapindus Mukurossi Fruit Powder*, Emblica Officinalis Fruit Charcoal Powder*.

*from organic agriculture | 100 % organic of total


Prijs: € 9,95 - ean: 4260378042330
Ook gekocht:
Hair Colour Ash Brown

Hair Colour Ash Brown

100gr, Prijs:€ 11,9
Khadi

The power of amla Hair mask

The power of amla Hair mask

50gr, Prijs:€ 9,95
Khadi

Sensitive herbal wash Powder shampoo

Sensitive herbal wash Powder shampoo

Ayurvedisch haarwaspoeder

50gr, Prijs:€ 9,95
Khadi

Natuurlijke Haarkleur ColorPrep

Natuurlijke Haarkleur ColorPrep

2x50gr, Prijs:€ 12,95
Khadi