search
 

Haarverzorging: 

Merken: 







The power of amla Hair mask


50gr,  € 9,95   

De "power" -knop voor je haar: verstevigend haar en hoofdhuidmasker - versterkt de haarwortels, ondersteunt de haargroei en geeft WOW-volume.

De khadi The Power of Amla Ayurvedic Hair Mask is pure verzorging. Op een traditionele Ayurvedische en natuurlijke manier geeft het je haar volume en voorkomt het vergrijzing. De haargroei wordt ondersteund door de haarwortels te voeden en te versterken. Tegelijkertijd worden de haarlengtes voorzien van nieuwe kracht en zelfs grijs haar is blij met de stimulatie van de melanineproductie door de kracht van de amla-bes. Khadi haarmaskers zijn het Ayurvedische antwoord op solide haarverzorging: natuurlijk, sterk geconcentreerd en effectief.

Het geheim van het intens versterkende haarmasker The Power of Amla is gebaseerd op het khadi Trinity-effect: 1. De individuele werkzaamheid van met de hand geplukte Indiase geneeskrachtige kruiden verenigen zich tot een geheel en hun kracht wordt vergroot. 2. De khadi haarmaskers zijn samengesteld volgens oude Ayurvedische recepten. 3. In een traditioneel fabricageproces worden ze zo zacht en poederig gemalen - fijner kan niet.

100% puurste Amla: terwijl u het hooggeconcentreerde masker aanbrengt, kunt u voelen hoe uw hoofdhuid en haar aan kracht en volume worden en hun natuurlijk stralende glans ontwikkelen.

De Indiase kruisbes-amla wordt in de Ayurveda beschouwd als de "vrucht van eeuwige jeugd en schoonheid". Als supervrucht bevat het een extra portie vitamine C, mineralen en antioxidanten. Het werkt als een make-over voor je haar. In India wordt amla traditioneel gebruikt tegen haaruitval en vroegtijdige vergrijzing. Amla geeft sterke haarwortels, echt body en glans.

Het khadi The Power of Amla haarmasker maakt deel uit van de "Amazing" productserie - in de set vullen ze elkaar aan om een ??droomteam te vormen voor volume, sterke haarwortels en glanzende verjonging van je haar.

Verwen je haar met het masker als kuur tussendoor. Als je al regelmatig natuurlijke cosmetica gebruikt, zijn ze ook een voedzaam alternatief voor het diepreinigende Deep Charcoal Cleanse haarmasker. Je kunt The Power of Amla haarmasker gebruiken vlak voor het kleuren met khadi kruidenhaarkleuren. Door de herstellende werking kunnen de kleurpigmenten gelijkmatig om het haar worden gelegd - voor een glanzend, langdurig en intens kleurresultaat.



Het khadi Ayurvedische haarmasker The Power of Amla is pure verzorging. Op traditionele Ayurvedische en natuurlijke wijze geeft het je haar kracht en volume en voorkomt het vergrijzing. Voel hoe de aangenaam delicate consistentie van het fijngemalen masker zijn stimulerende wonder oproept. Klaar voor je WOW-volume ?!

Dit is hoe het khadi The Power of Amla haarmasker zijn speciale effect ontvouwt:

Doe een hoeveelheid die overeenkomt met je haarlengte in een kom en roer het delicate poeder met warm water tot het een fijne textuur heeft. Eén sachet is ongeveer één keer aanbrengen voor halflang haar.

Was je haar en breng het verzorgingsmasker aan op je handdoekdroog haar - gewoon met je handen.

 Wikkel er dan een knusse donkere handdoek omheen en laat het haarmasker The Power of Amla 10 tot 30 minuten inwerken - afhankelijk van het verzorgingsniveau dat je wilt. Nu begint de magie!

Spoel The Power of Amla Hair Mask grondig af met lauw water. Afgewerkt.

Veiligheidsadvies: Alleen aanbrengen op intacte huid en direct oogcontact vermijden. Het poederstof is superfijn - adem het alsjeblieft niet in.

Verwen je haar met het masker als kuur tussendoor. Als je al regelmatig natuurlijke cosmetica gebruikt, zijn ze ook een voedzaam alternatief voor het diepreinigende Deep Charcoal Cleanse haarmasker. U kunt The Power of Amla Hair Mask vlak voor het kleuren gebruiken met khadi kruidenhaarkleuren. Door de herstellende werking kunnen de kleurpigmenten gelijkmatig om het haar worden gelegd - voor een glanzend, langdurig en intens kleurresultaat.

Haarverzorging in Ayurveda: Wat in onze westerse cultuur als een dagelijkse noodzaak wordt gezien, vervult een hoger doel in de Ayurvedische filosofie. Haarverzorging is een holistische ceremonie waarbij de aura en het fysieke lichaam niet alleen worden gereinigd, maar ook worden bevrijd van externe energieën. Met name de poedervorm wordt gezien als de meest originele en natuurlijke vorm van verzorging. Op basis van het khadi Trinity effect breng je lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie.


Emblica Officinalis Fruit Powder*.
*from organic agriculture | 100 % organic of total


Prijs: € 9,95 - ean: 4260378042309
Ook gekocht:
Intensieve kuur / Haarmasker

Intensieve kuur / Haarmasker

125ml, Prijs:€ 17,99
Annemarie Borlind

Grace Gentle Cream Cleanser

Grace Gentle Cream Cleanser

120ml, Prijs:€ 34
Antipodes

Grapeseed Butter Cleanser

Grapeseed Butter Cleanser

75ml, Prijs:€ 41
Antipodes

Deep shine skikakai  Hair mask

Deep shine skikakai Hair mask

50gr, Prijs:€ 9,95
Khadi